YiXue seminarium för kropp hjärta och själ
Välkomna att delta i mycket intressanta föreläsningar om andlig utveckling och hälsa för kropp, hjärta och själ! Sedan i början av 2000-talet år har YiXue Tyskland och YiXue Sverige (ideell förening) anordnat seminarium och föreläsningar med Wei Ling Yi.

YiXue är läran om vägen till ett friskt liv i balans. Undervisningen ges av Grand Master Wei Ling Yi som har hjälpt och väglett tusentals människor världen över till bättre hälsa och högre medvetande. Hjärtligt välkomna!
 
Holistisk hälsa, öppnandet av hjärtat och utvecklingen av själens kraft är en del av innehållet i dessa givande föreläsningar om medvetenhet och självläkning.
Vi undervisas i hur vi genom stillsamma och enkla övningar kan stärka vår livsenergi, vår Qi och därigenom öka vår självläkningsförmåga.Yi är den universella och ursprungliga livskraften. Xue betyder arbete med denna livgivande energi.
Förutom att ge en bättre hälsa kan övningarna även höja vårt medvetande samt vår mentala och andliga utveckling. YiXue-metoderna har med stor framgång hjälpt bl.a. kroniskt sjuka och barn med koncentrationssvårigheter.
 
Wei Ling Yi genomför även stor energiöverföring till deltagarna under seminariet för att stärka deltagarnas själskraft och öka deras förmåga att läka sig själva.

1993 grundade Wei Ling Yi det första internationella Yi Xue-universitetet i Sichuan, Kina. Därigenom fick Yi Xue vetenskapligt erkännande som ett akademiskt ämne. Han är president för World Qigong Head Office Association, och har sedan 1995 undervisat i Europa, Asien och i USA. Han är mycket intresserad av att den helande traditionen i Öst och medicinen i väst utbyter erfarenheter.
Tolkning från kinesiska till lätt engelska.


Anmälan till seminarierna / Registration to the seminars         Beställ nyhetsbrev här          Tipsa en vän
Förkunskaper: Seminarierna är öppna för alla oavsett tidigare erfarenhet.

       

• 9/10   kl 18:00-20:30, Stockholm
Lokal: Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45, rum 520
Pris: 200 SEK       Karta/map

• 10/10   kl 18:30-21:30, Eskilstuna
Lokal: St. Eskils Gymnasium (aulan)
Pris: 200 SEK       Karta/map

• 11/10   kl 18:00-21:00, Ulricehamn
Lokal: Folkets Hus, Nygatan 24
Pris: 200 SEK       Karta/map

• 12-14/10  , Höör. "Sitting on the Lotus",
en 3-dagars retreat (introduktion- / meditationskurs)
Lokal: Backagården
Pris: 1600 SEK       Karta/map
Mer info: på svenska       in english

•14/10   kl 17:00-20:00, Höör
Lokal: Backagården
Pris: 200 SEK       Karta/map

• 15/10   kl 18:30-21:30, Ravlunda på Österlen
Lokal: Ravlunda gamla skola.
Vid buss, avstigning hållplats Ravlunda Kyrka.
Pris: 200 SEK     Karta/map